Create your own web pages in minutes...
Copyright 2008-2009 NaPPa. All Rights Reserved.
Nieuws

31/08/2009
Nieuwe website gelanceerd

10/08/2010
Doorwerkprojecten en
Infectiepreventie toegevoegd

07/02/2016
Updated contactgegevens
MULTIWRAP.NL
Voor het inpakken en beschermen van uw boot, steiger en andere objecten tegen invloeden van buitenaf kunt u bij ons terecht.
Infectie preventie

Afdekkingen in verzorgingscentra en ziekenhuizen bij verbouwingen of renovatie vereisen een gespecialiseerde aanpak. Bijvoorbeeld bij vervanging van linoleumvloeren of systeemplafonds terwijl de afdeling in gebruik blijft. Dit ter voorkoming van Pneumoconiose / silicose (dit is een longaandoening die al ontstaat na eenmalig in aanraking komen met combinatie van gruis en vluchtige stoffen) tijdens het opschuren van een vloer, of voor bescherming tegen schimmels bij het verwijderen van het plafond. Gezien de gebruiksdoeleinden en de soms aanzienlijke waarde van de af te dekken apparatuur is er alles aan gelegen de juiste kwaliteit van afdekmaterialen te gebruiken.
Multiwrap heeft succesvolle projecten opgeleverd in het Erasmus Medisch Centrum.
Het stof -en luchtdicht opsluiten van alle stroombronnen, generator en andere apparaten naast de röntgenapparatuur is ook daar secuur en met succes uitgevoerd.

De afdekking van de apparatuur, wanden, plafonds en alle gevoelige plaatsen waar stofresten en vluchtige stoffen, die ontstaan door werkzaamheden, kunnen doordringen, krijgen zo de juiste bescherming. De lichtbakken verkrijgen een transparante afdekking zodat er tijdens de werkzaamheden voldoende licht aanwezig is. De stofdeeltjes en vluchtige stoffen die vrijkomen bij het schuren van de vloeren bij vervanging van de linoleumvoer kunnen ook schade opleveren voor de gezondheid buiten de gebouwen..
Afzuiginstallaties worden dan ook voorzien van extra filters.