Werkzaamheden

Bij het afschermen wordt vaak een relatie gelegd met de winterperiode. Toch kan het ook in andere jaargetijden wenselijk en zelfs noodzakelijk zijn om werkzaamheden achter afscherming uit te voeren. Kortom: door af te schermen verbeteren de werkomstandigheden.
Create your own web pages in minutes...
Copyright 2008-2009 NaPPa. All Rights Reserved.
Nieuws

31/08/2009
Nieuwe website gelanceerd

10/08/2010
Doorwerkprojecten en
Infectiepreventie toegevoegd

07/02/2016
Updated contactgegevens
MULTIWRAP.NL
Voor het inpakken en beschermen van uw boot, steiger en andere objecten tegen invloeden van buitenaf kunt u bij ons terecht.
Transport

Wanneer uw object over de weg of overzees vervoerd gaat worden nationaal of internationaal, geeft het inpakken met onze krimpfolie een ideale bescherming tegen vervelende invloeden van buitenaf. Desgewenst kunnen wij zelfs een extra beschermende laag aanbrengen.
Opslag

Een goedkoop alternatief voor het binnen opstallen van uw object is het buiten opstallen met een beschermende krimpfolielaag.
Wanneer bijvoorbeeld uw boot voor langere tijd stil zal liggen, blijft het inpakken met onze krimpfolie de beste denkbare oplossing voor een complete bescherming.
De boot wordt indien gewenst met een speciale ritsdeur (waterdicht) opgeleverd.
Ook voor de winteropslag is deze vorm van inpakken zeer geschikt. De boten worden compleet opgeleverd met ventilatieroosters en eventueel vochtvreters.